Ευχαριστήριο από την ΕΘΝ.Ο.Α στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ

Προς: κ. Άγγελο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ
Πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς

Αξιότιμε κ. Κωνσταντάκη,
Εκ μέρους του Προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, κ. Ισίδωρου Κούβελου, σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία κατά την συνδιοργάνωση της 17ης Αθλητικής Ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου».
Από κοινού καταφέραμε να προσφέρουμε στους χιλιάδες μαθητές του νησιού την εμπειρία μια μεγάλης Αθλητικής διοργάνωσης, να τους μυήσουμε σε μη διαδεδομένα Ολυμπιακά Αθλήματα, να προωθήσουμε τον Αθλητισμό και την εξωσχολική φυσική αγωγή.
Είμαστε ευτυχείς που εγκαινιάσαμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, για την νέα σχολική χρονιά, στην Κεφαλλονιά και αποδώσαμε με τον τρόπο αυτό, ελάχιστο φόρο τιμής στην αδικοχαμένη και στενή συνεργάτιδα της Ακαδημίας, την Ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλα τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς, που εργάστηκαν ακούραστα για την επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος.
Η υποστήριξη σας στο εκπαιδευτικό έργο Ολυμπιακής Παιδείας που επιτελούμε πανελλαδικά, ήταν πολύτιμη.
Εις το επανιδείν!

Διατελώ με τιμή,
ΙΛΕΑΝΑ ΚΛΟΚΩΝΗ
Διευθύντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις