Απάντηση από την ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Διαδημοτική) για το θέμα της ανακύκλωσης

Σε απάντηση δημοσιεύματος # Τι γίνεται με το θέμα της Ανακύκλωσης # παραθέτουμε και είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε τα παρακάτω στοιχεία:

1) Η ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α έχει σύμβαση συνεργασίας για την Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Απόβλητων Συσκευασίας με την # Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε.# από τις 22/05/2008.

2) Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης- Ανακύκλωσης Α.Ε. έχει σύμβαση με την ALPHA GREEN ABEE για την μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών σύμφωνα με την 441/10441 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

3)Στα αρχεία της ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α. υπάρχουν εκθέσεις αποτελεσμάτων του έργου ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασίας καθώς και παραστατικά για την μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ Πάτρας .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Δημότες που συμβάλλουν στην Ανακύκλωση και διαπιστώνεται η Αρχοντιά και ο Πολιτισμός τους ώστε να παραμένει η # ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ#.

Για την ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις