Γεώργιος Μεταξά: Δυσκολεύει η ζωή στον Πόρο

Μέρα με την ημέρα η ζωή στο χωριό δυσκολεύει τους κατοίκους και σχετικά ένα χωριό σαν τον Πόρο απομακρυσμένο από την πρωτεύουσα που προσπαθεί να κρατηθεί στα πόδια του με τα λιγοστά που έχουν απομείνει.

Δυστυχώς οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, μέχρι και τα δύο περίπτερα έκλεισαν, το κυριότερο και το πιο σοβαρό, η απουσία του αγροτικού ιατρού που πάνε 8 μήνες και ακόμη δεν έχουν διορίσει κάποιον γιατρό στον Πόρο.
Στις επόμενες ημέρες πρόκειται να κλείσει και η τράπεζα που εξυπηρετούσε όλους τους κατοίκους της περιοχής Ελειού Πρόννων να δούμε τελικά τι άλλο έχουμε να υποστούμε.
Δυστυχώς για τους επιχειρηματίες αλλά και όλους τους πολίτες που έχουν κάποια συναλλαγή μέσον τραπέζης θα υποχρεωθούν να πηγαίνουν στο Αργοστόλι, ενώ ο Πόρος που έχει γίνει το κυριότερο λιμάνι του νησιού , θα είναι μόνο ένα πέρασμα.
Εμείς το Σωματείο Ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ζητούμε την κατανόηση από τους υπευθύνους να σταματήσει η κατηφορική κατρακύλα.

Επ/ πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις