Η σχολή χορού Art&Style Dance Studio στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μοντέρνου χορού στη Σερβία

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ 54
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 26\11\14

Στο NOVISAD της Σερβίας από τις 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 διεξήχθη το έκτο DANCE FEST NOVI SAD το οποίο είναι πανευρωπαικός διαγωνισμός μοντέρνου και σύγχρονου χορού και πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Στο DANCE FEST NOVISAD συμμετείχαν 20 διαγωνιζόμενες χώρες και πάνω από 4000 χορευτές.

Από την Ελλάδα συμμετείχε η σχολή μοντέρνου και κοινωνικού χορού ”Art & Style Dance Studio” της κ. Γαλιατσάτου Όλγας από το Αργοστόλι Κεφαλληνίας η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο σύγχρονο contemporary\modern, τη τέταρτη θέση στο Ballroom-tango και την πέμπτη θέση στη jazz.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή που παιδιά από την Κεφαλονιά εκπροσώπησαν επάξια το νησί μας και την Ελλάδα.
Θα ήθελα με τη σειρά μου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην καθηγήτρια χορού της σχολής κ. Γαλιατσάτου Όλγα, στους μαθητές και στους γονείς τους για όλη τους την προσπάθεια.

Ο επίτιμος πρόξενος
Βίκτωρ Ρουχωτάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις