ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ART WEEKENDS ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ART STUDIO EST – LA CHAMBRE

Από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2015 θα παρουσιάζονται τα Art weekends του Κώστα Ευαγγελάτου στο ART STUDIO EST- LA CHAMBRE, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, (περιοχή Εθν. Πινακοθήκης), με τίτλο ΙΔΕΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ II. 

Εκτίθενται ζωγραφικά σχέδια και εικαστικά έργα φιλοτεχνημένα με ποικίλα υλικά καθώς και εκδόσεις τέχνης στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Ο καθηγητής, επίτιμος Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών Στέλιος Λυδάκης επισημαίνει σε κριτική ανάλυση :
Εξπρεσσιονιστική δύναμη και αδρότητα αποπνέουν τα έργα του Ευαγγελάτου, ενώ τα σχέδια του παρουσιάζουν θαυμαστή μορφοπλαστική άνεση. Η ιδιομορφία όμως του καλλιτέχνη αποκαλύπτεται στα έργα με εννοιολογική διάθεση.

Επισκέψεις κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή από 11.30 – 14.30.

πληροφορίες, τηλ: 210 7294259 και 6944621286.

www.gisi.gr/evangelatos
www.cevangelatos.blogspot.com

costas evangelatos drawing invitation la chambre-est O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις