Κράνη: Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία, αλλά δεν κλείνουμε τα καταστήματά

Αγαπητού Συνάδελφοι

 Την Πέμπτη 27-11-2014 ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του 2015,άλλος ένας προϋπολογισμός που συνεχίζει την ύφεση,  την  ανεργία και τα λουκέτα.

Την τελευταία 4ετία 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έκλεισαν ( εκ των οποίων 100.000 εμπορικές) . άλλες 200.000 επιχειρήσεις είναι στο «κόκκινο», 400.000 μικρομεσαίες  είναι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Παράλληλα, όποια μέτρα ψηφίζονται έρχονται με καθυστερήσει 2-3 χρόνων, έτσι ώστε αποτελούν κοροϊδία παρά μέτρα ανακούφισης.

Η αναδιανομή του πλούτου γίνεται για τους λίγους; . Ο πλούτος μαζεύεται στους «εκλεκτούς» των εκπτωτικών χωριών, των mall, των πολυεθνικών των ομοτράπεζων της κυβέρνησης.

Παράλληλα , επιχειρείται με το άρθρο 1009 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που έχει εισαχθεί προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο, ακίνητο που εκπλειστηριάστηκε , να έχει το δικαίωμα ο «νέος ιδιοκτήτης» να λύει τη μίσθωση (όποιας διάρκειας) μετά την πάροδο δυο μηνών !!! Δώρο στα κάθε λογής αρπακτικά…

Την Πέμπτη 27-11-2014 η ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ και άλλες οργανώσεις έχουν πάρει απόφαση για πανελλαδική απεργία. Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία αυτή χωρίς να κλείσουμε τα καταστήματά μας.

Αργοστόλι 26 Νοεμβρίου   2014

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΑΘΗΣ  Σταύρος                 ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ  Μαρία    
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις