Όλα έτοιμα για την αυριανή γιορτή του αθλητισμού «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ- ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»

Αύριο Τρίτη 25 Νοεμβρίου θα γίνει στο νησί μας ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που το περιμένουν με ανυπομονησία οι μαθητές και ο φίλαθλος κόσμος της Κεφαλονιάς, το πρόγραμμα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ- ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»

Όλα εξελίσσονται ομαλά από οργανωτικής πλευράς, τόσο για την αυριανή διοργάνωση, όσο και για την τελετή υποδοχής που θα γίνει σήμερα στις 7.00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».
Εκτός όλων των άλλων αθλητών που θα παραβρεθούν και για τους οποίους έχει ήδη σταλεί ενημέρωση, το άθλημα του Ποδοσφαίρου θα εκπροσωπηθεί από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αμανατίδη.
Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση του Αθλητισμού στην νεολαία του νησιού μας και επιδιώκουμε να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

ΕΥ ΑΓΩ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις