Η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών στη θεία λειτουργία στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά

Πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία από τη Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών στην Παναγία την Ελευθερώτρια στη Κηφισιά. Ακολούθησε καφές και συνάντηση παλιών και νέων μελών του συλλόγου στο Αρχονταρίκι του ιερού προσκυνήματος.
Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου-Σάμης Διονύσης Λυκούδης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Λειβαθούς Βαγγέλης Κεκάτος.
Κατά την διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης ο Διονύσης Λυκούδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις σκέψεις τους πάνω σε θέματα που αφορούν την παροικία των Κεφαλλονιτών στην Αθήνα.
Μετέφερε την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση στις προσπάθειες της Κεφαλονίτικης οικογένειας των Αθηνών και τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που κάνουν οι Κεφαλλονίτικοι σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα.

O O O O O O O O O O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις