21 Νοεμβρίου- Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Περιφερειακή Διοίκηση Ιονίων Νήσων της Χρυσής Αυγής εύχεται ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους-ες υπηρετούν σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις της ΕΛΛΑΔΑΣ μας και η Παναγιά πάντα βοηθός κοντά τους.

Λυπούμαστε όμως για την πολιτική ηγεσία που ακόμα και για την ασφάλεια της χώρας επιβαρύνει την ελληνική οικογένεια προκειμένου να συντηρηθούν οι στρατευμένοι νέοι μας. Μετά από την μη παροχή δωρεάν παιδείας, την μη παροχή δωρεάν υγείας τώρα δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε ούτε ΔΩΡΕΑΝ θητεία. Για να υπηρετήσει την υποχρεωτική θητεία του ένας νέος σήμερα χρειάζεται υπέρογκα ποσά καθώς η ανθελληνική χούντα Σαμαρά και Βενιζέλου, ρίχνει το βάρος της συντήρηση των στρατιωτών στις οικογένειες τους.
Ο Ελληνικός Στρατός, ένα από τα στηρίγματα των Ελλήνων, σύμφωνα μάλιστα με στατιστικά στοιχεία από έρευνες και δημοσκοπήσεις, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ολετήρων της Πατρίδας μας.

Έχουν όμως γνώση οι φύλακες…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις