Στη Σάμη βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σάμης Διονύσης Λυκούδης για την πορεία των έργων του Γυμνασίου-Λυκείου

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή της Σάμης, ένα έργο που αποτελούσε “πονοκέφαλο” για περίπου 10 χρόνια, η προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση εξοπλισμού κεντρικής θέρμανσης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, η παρούσα Δημοτική Αρχή κατάφερε μέσα σε 20 ημέρες να το μελετήσει, να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις προυπολογισμού, να περάσει από Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα να αρχίσει να εκτελείται. Για τον λόγο αυτό και εκτελώντας εντολές του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, βρέθηκε στην Σάμη ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης προκειμένου να επιθεωρήσει την έναρξη των εργασιών.

Η υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου για την Σάμη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αποδεικνύει την ταχύτητα με την οποία δουλεύει η Δημοτική Αρχή και είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πως πρέπει να “συλλαμβάνονται”, να μελετούνται και να υλοποιούνται τα έργα. Αποδεικνύει επίσης ότι αυτή η Δημοτική Αρχή είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να παράξει έργο και να πράττει ότι υπόσχεται.

Ειδικά δε για την περιοχή της Σάμης είναι φανερό ότι αυτή η θητεία δεν μοιάζει σε τίποτε με την προηγούμενη καθώς η η “καυτή ανάσα” της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται στην πλάτη των προβλημάτων της περιοχής. Εκτός από το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν σε εξέλιξη τόσο η ανάπλαση της πλατείας (έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο post), όσο και το έργο της αντικατάστασης τουαλετών στο δημοτικό σχολείο, ενώ έρχονται και άλλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής και θα καταδείξουν ότι η Σάμη θα πάψει να είναι ο “φτωχός συγγενής” όπως μέχρι σήμερα πίστευαν και διατείνονταν ορισμένοι. Μαζί με τον Αντιδήμαρχο σήμερα στο σχολείο βρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος Σάμης και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κοκκόσης.

sami sami1 sami2 sami3 sami4 sami5 sami6 sami7 sami8
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις