Στην Κεφαλονιά η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας

Στην τελική ευθεία μπήκαμε για την μεγάλη εκδήλωση της ερχόμενης Τρίτης προς τιμήν της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου μας Άννας Πολλάτου, το “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαίοι Ολυμπιονίκες αθλητές μας, καθώς σήμερα το απόγευμα έφθασε αεροπορικώς στο νησί μας η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ιλεάνα Κλοκώνη, προκειμένου να προβεί σε όλους εκείνους τους απαραίτητους συντονισμούς για να είναι όλα έτοιμα και οργανωμένα για την Τρίτη.

Την κ. Κλοκώνη παρέλαβε από το Αεροδρόμιο ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης ενώ η πρώτη στάση τους ήταν το κλειστό γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” και οι χώροι που πρωτογυμνάστηκε η Άννα Πολλάτου. Εν συνεχεία η κ. Κλοκώνη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, ο οποίος της υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και με τον οποίο συζήτησε όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

ileana
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις