Πρωτοβουλία Πολιτών: Δεν χαρίζουμε το αεροδρόμιο σε κανέναν

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς ,συμμετέχοντας μαζί με άλλους κοινωνικούς φορείς, στην ,, Κοινή Πρωτοβουλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, σας καλεί σε Πανελλαδική διαμαρτυρία το Σάββατο 22 Νοέμβρη στον χώρο των ΤΕΙ Αργοστολίου στις 6.30 μμ για να στείλουμε το μήνυμα στο ΤΑΙΠΕΔ ,ότι η Πατρίδα μας Δεν υποθηκεύει το μέλλον της, Δεν χαρίζει τα αεροδρόμια.
Πίσω από τα χρεοκοπημένα νεο-φιλελεύθερα ιδεολογήματα που τόσο ακριβά πληρώνουμε για ,,τέλεια,, λειτουργία των αγορών και πλήρους ιδιωτικοποίησης των πάντων , ακόμη και των βασικών αγαθών , κρύβονται τα συμφέροντα των πολυεθνικών που στόχο έχουν τώρα τα αεροδρόμια που μέσω του ΤΑΙΠΕΔ θα πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί.
Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς είναι ένα καλό φιλέτο και βρίσκεται από τα πρώτα στο στάδιο ξεπουλήματος.
Οι επιπτώσεις θα είναι σίγουρα μεγάλες.
Στην έλλειψη κρατικών πόρων, στην οικονομική επιβάρυνση των επιβατών, στον Τουρισμό καθώς και στην έκτακτη μεταφορά ασθενών στα κεντρικά Νοσοκομεία , ακόμη και στην Εθνική ασφάλεια.

ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις