Απίστευτο “γλύψιμο” του “γαϊδάρου” στο Διονύση Λυκούδη-Τον ταυτίζει με τον μεγάλο Τυπάλδο

Τελικά ο “Γάϊδαρος” κάνει την καλύτερη διαφήμιση στον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Διονύση Λυκούδη καθώς  και οι πιο φανατικοί οπαδοί του Διονύση Λυκούδη δεν είχαν τολμήσει να τον ταυτίσουν με τον μεγαλύτερο ευεργέτη της Κεφαλονιάς και πρώην Δήμαρχο Ληξουρίου και εφοπλιστή, Τυπάλδο.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο “γλύψιμο¨ στο Λυκούδη δεν το περιμέναμε από τον “Γάϊδαρο”, ο οποίος Γάϊδαρος εμφανίζεται ως εχθρός της Δημοτικής Αρχής. Ενώ λοιπόν υπήρχε έντονη φημολογία ότι μέσω του “γαϊδάρου” “βγάζει την πικρία του” για την αποτυχία του στις εκλογές ο δικηγόρος, Κώστας Ζαπάντης, μετά από αυτό το απίστευτο “γλύψιμο” στο Διονύση Λυκούδη υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι ίσως ο “Γάϊδαρος” να είναι “προβοκάτσια” του Δημαρχείου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις