Γιορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στην ΕΠΑΣ

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ 17-11-2014 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 09.30 π.μ.,ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ΄΄ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ

Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ (MCs) Στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις