Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Σύλλογο Ελαιοτριβέων Κέρκυρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου ελαιοτριβέων Κέρκυρας είχε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος παρουσία του αντιπεριφερειάρχη φυσικών πόρων ενέργειας και βιοτεχνίας Σ. Τσούκα και περιφερειακών συμβούλων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κρητικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακή ελαιοκομική χρονιά και στις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο σύλλογος σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ.Κ. προκειμένου να τους δοθεί αποζημίωση.
Επίσης ειδική αναφορά έγινε στα προβλήματα από τη διάθεση της μούργας ενώ ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τάχθηκαν υπέρ της δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας των αποβλήτων των ελαιοτριβείων.
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης υπογράμμισε πως η νέα περιφερειακή αρχή στοχεύει στην στήριξη των ελαιοπαραγωγών του νησιού και της αγροτικής οικονομίας γενικότερα ενώ ο κος Τσούκας αναφέρθηκε στη δημιουργία επιχειρησιακού προγράμματος αξιοποίησης της ελιάς και των παραγώγων της, με βάση τη συνεταιριστική λογική και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των ίδιων των παραγωγών.

O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις