Η Μαθητεία σας προσκαλεί για εθελοντικό καθαρισμό του Κουτάβου

Η Ελληνική ομάδα Θεωρίας και Δράσης «Μαθητεία», αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου στη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στις 16:00 και σας προσκαλεί να συμμετέχετε.

Η Μαθητεία, μετά τη διοργάνωση της ημερίδας με θέμα «Η πύλη Κούταβος», που πραγματοποιήθηκε την 5η Ιουνίου 2014, συνεχίζει τις δράσεις της για τον Κούταβο, αυτή τη φορά προωθώντας ταυτόχρονα το πνεύμα του εθελοντισμού.

Το σημείο συνάντησής μας ορίζεται στη γέφυρα, (στου Αριστοφάνη), στις 16:00 και θα φτάσουμε έως το Ποντικονήσι. Εκτός από τα απαραίτητα για τον καθαρισμό, θα δοθεί ένα ερωτηματολόγιο, για την έρευνα που διεξάγουμε για τη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου και όποιος επιθυμεί μας βοηθά συμπληρώνοντάς το.

Οι Σπουδαστές – Συνιδρυτές στην Κεφαλονιά:

Λουκάς Αθανασίου, Άρης Γεράκης, Ειρήνη Κόντου, Νίκος Κουρβισιάνος, Στράτος Κουρουβακάλης
Γιώργος Λάσκαρης, Μαριάννα Λεγάτου, Νάντια Μαλιαγρού, Νίκη Παναγιώτου, Άννα Πάραλη
Κώστας Αντ. Πετράκης, Κατερίνα Ποδάρα, Κωνσταντίνος Πρέντζας, Παναγής Φραγκόπουλος
Βασίλης Χατζηφωτιάδης………
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις