Ευχαριστήριο από την ΕΠΑΣ προς τον Βουλευτή Τέρενς Κουϊκ και το Δημοτικό Συμβούλιο

Μετά την κατάθεση της επερώτησης (ακολουθεί το κείμενο) στη Βουλή του κ. Τέρενς Κουίκ, Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την στήριξη του αγώνα μας που αφορά την συνέχιση της λειτουργίας της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλλονιάς καθώς και το σημερινό ομόφωνο ψήφισμα του Δ. Συμβουλίου Κεφαλλονιάς στήριξης μας για τον ίδιο λόγο, οφείλουμε, να τους ευχαριστήσουμε θερμά και να καλέσουμε για μία ακόμη φορά κάθε πολιτική παράταξη, θεσμικά όργανα, αιρετούς και μη, να αναλάβουν τις ευθύνες του και να ενδιαφερθούν για το δίκαιο του αγώνα μας προβαίνοντας σε ανάλογες ενέργειες από το χώρο που υπηρετούν.

Ο λαός της Κεφαλονιάς έχει στηρίξει κατ επανάληψη την λειτουργία της για το κοινωνικό έργο και όχι μόνο που προσφέρει στο νησί και περιμένει με αγωνία το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην κρίσιμη περίοδο που διανύει.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

epaspano2 O O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις