Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: Το black χιούμορ της Δημοτικής Αρχής

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να μας επιβάλλει ένα ακόμα «ανταποδοτικό» τέλος στην προσπάθεια της να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του Δήμου. Πρόκειται για το τέλος νεκροταφείων, ένα τέλος που κανένας δήμος του νησιού μας, ούτε καν και ο ίδιος ο Δήμος Κεφαλονιάς, έχει επιβάλει μέχρι σήμερα.
Στη μικρή μας κοινωνία και τις μέρες που διανύουμε είναι ανήκουστο να σχεδιάζουμε την επιβολή «τοπικών χαρατσιών» αντί να προχωράμε σε δράσεις ανακούφισης και οικονομικής ανάτασης των συμπολιτών μας.
Κύριοι και Κυρίες της Δημοτικής Αρχής οφείλετε να γνωρίζετε ότι το νοικοκύρεμα των οικονομικών δεν επιτυγχάνεται μέσα από την εύκολη λύση της επιβολής νέων φόρων. Επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από την ορθολογική οργάνωση των δαπανών και τη διαφανή υλοποίησή τους. Όπως ισχύουν νόμοι για τα έσοδα έτσι ισχύουν και νόμοι για τις δαπάνες.

Από το Γραφείο Τύπου
της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις