Ο Όμιλος Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών είναι γεγονός και ξεκίνησε τη λειτουργία του

 Την Τετάρτη 5 / Νοεμβρίου / 2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του Ο.Ο.Λ.Κ., όπου σύμφωνα με το καταστατικό, εξελέγη το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και η τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή, που θα ασκούν τη διοίκηση και τον έλεγχο του Ομίλου για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Μέσα σε κλίμα πλαισιωμένο με τις νότες ανθρώπων της τέχνης, έγινε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον καθορισμό των αξόνων δράσης του Ομίλου μας και των στόχων της επόμενης χρονιάς.

 Η ποικιλία και το υψηλό επίπεδο των προτάσεων, καθώς επίσης ο ενθουσιασμός και η θέληση όλων των μελών για δουλειά, αποτελούν τα ισχυρά μας όπλα σ’ αυτό μας το ξεκίνημα.

 Ο πρώτος στόχος του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ενημέρωση του ευρύτερου οδοντιατρικού χώρου (Οδοντίατροι, Οδοντοτεχνίτες, Εισαγωγείς-Έμποροι οδοντιατρικών ειδών) και το κάλεσμα όλων όσων πληρούν τις προϋποθέσεις να πλαισιώσουν τον Όμιλο και να γίνουν μέλη.

 Στο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές εκλέχθηκαν:  Αντωνοπούλου Αδαμαντία, Αράβου-Παπαδάτου Σοφία, Βαλαβάνης Δημοσθένης, Γαλάνης Άγγελος, Δουβίτσας Γεράσιμος,  Λάμπρου Μαρία και Μαυραειδόπουλος, Δημήτρης. Εκτός των επόμενων δέκα ημερών θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα.

Αθήνα 10.11.2014
Για το Δ.Σ.
Γεράσιμος Δουβίτσας
Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ

Κιν.:  6937085829
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις