Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

 Κέρκυρα, 11 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθησαν συνολικά (313) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (101) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Οκτωβρίου 2014, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (313) άτομα, από τα οποία (184) στην Κέρκυρα, (27) στη Ζάκυνθο, (58) στην Κεφαλονιά και (44) στην Λευκάδα.

Από τις συλλήψεις αυτές οι (36) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (48) ακόμη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, (106) συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών καθώς και (4) λαθροδιακινητών.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (101) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 2 υποθέσεις ληστείας
  • 38 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 61 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή, για διακίνηση λαθρομεταναστών, για χρέη στο δημόσιο και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ακατέργαστη κάνναβη 2.735,4 γραμμάρια
Ηρωίνη   337,80 γραμμάρια
Κυνηγετικά όπλα 5
Χρηματικό ποσό 3.050
Είδη παρεμπορίου 85
Είδη λαθρεμπορίου 211

Ενδεικτικά, από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν κατά την εξεταζόμενη περίοδο ξεχωρίζουν :

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις