Αυτοψία στα έργα της Σκάλας από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Διον. Λυκούδη

Στην Σκάλα μετέβη σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης μαζί με την Δ/ντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Βίκυ Παπαδήμα προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή και να συζητήσουν με αιρετούς και κατοίκους της περιοχής. Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Παπαδάτος.

Ας δούμε τα θέματα αναλυτικά:
1. Σε ότι αφορά στο έργο του πεζόδρομου διαπιστώθηκαν κάποια προβλήματα που υφίστανται και αποφασίστηκε να γίνουν γρήγορα οι απαιτούμενες ενέργειες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ώστε το έργο να προχωρήσει και σύντομα να ολοκληρωθεί.
2. Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης ενημέρωσε για τα έργα του Βιολογικού και της Αποχέτευσης της Σκάλας ότι προχωρούν κανονικά και το καλοκαίρι θα λειτουργούν.
3. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων ανακοίνωσε ότι η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε κονδύλι 1.000.000 ευρώ περίπου στο πρόγραμμα Π.Α.Α. με το οποίο θα πραγματοποιηθεί ένα νέο μεγάλο έργο που αφορά στην ανάπλαση ολόκληρου του ιστορικού κέντρου της πόλης, δηλαδή ουσιαστικά όλων των κεντρικών δρόμων το οποίο σε συνδυασμό με την πεζοδρόμηση που πραγματοποιείται τώρα θα αλλάξουν τελείως την τουριστική εικόνα της Σκάλας.
Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Λυκούδης δεσμεύθηκε ότι θα έχει συχνή και συνεχή παρουσία στην περιοχή ώστε να επιβλέπει την πορεία όλων των έργων προκειμένου αυτά να δρομολογηθούν και να ολοκληρωθούν και σωστά και γρήγορα.

skala123 skala4-0 skala3-0 skala2-0 skala1-0
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις