“Ξεδοντιασμένη” εμφανίστηκε η παράταξη Καλαφάτη

“Ξεδοντιασμένη” και με απουσίες πολλών μελών της εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη Καλαφάτη, μάλιστα η παρουσία της, γενικά κρίθηκε ως ιδιαίτερα αποτυχημένη αφού μετά από μία ελαφρώς αστεία προσπάθεια του Αλέκου Καλαφάτη “να κάνει νταντά” το Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση επειδή έγραψε “κακά λόγια” για τον Σταύρο Τραυλό εν συνεχεία όλη η συγκεκριμένη παράταξη αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να κανείς να  δώσει σε αυτό το γεγονός ιδιαίτερη σημασία.

Το Συμβούλιο προχώρησε κανονικά, μάλιστα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Παπαναστασάτος κατευόδωσε την παράταξη Καλαφάτη με το χαρακτηριστικό: “Στο καλό”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις