Διάθεση Οσπρίων από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό

Τώρα που οι θερμοκρασίες γίνονται ολοένα αισθητά χαμηλές, τροφές που ταιριάζουν και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο να υπάρχουν στην διατροφή μας είναι τα όσπρια.
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι διατίθενται από το Κατάστημα Συνεταιριστικών Προϊόντων στο Αργοστόλι όσπρια χύμα φετινής εσοδείας.
Συγκεκριμένα παρελήφθησαν φακές Λάρισας, φασόλια πλακέ και έγχρωμοι γίγαντες Πρεσπών Φλωρίνης, φασόλια χονδρά Καβάλας, φασόλια γίγαντες Καστοριάς, φάβα Φενεού, και σιτάρι Θηβών, ρεβύθια, κουκιά, πλιγούρι κλπ.
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός υπενθυμίζει ότι τα όσπρια, που ανήκουν στην κατηγορία των λαχανικών, είναι μια πανίσχυρη χορταστική διατροφική επιλογή, πλούσια σε πρωτεΐνη, αδιάλυτες και διαλυτές φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, φυσικά αντιοξειδωτικά, φολικό οξύ, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο καθώς επίσης πολυάριθμα βιοενεργά συστατικά με αντικαρκινικές ιδιότητες.

Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις