Σταύρος Τραυλός: Ο κατά φαντασίαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Πολύ γέλιο πέφτει στα καφενεία και στα υπόλοιπα πολιτικά στέκια με τον Σταύρο Τραυλό, ο οποίος νομίζει ότι είναι …”Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων”, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία αρμοδιότητα επ’ αυτών.

Βέβαια ο Σταύρος Τραυλός δικαιολογεί τις παρεμβάσεις του υπό την σκέπη της ιδιότητας του Προέδρου του ΤΕΕ πλην όμως κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς έχει την δική του Τεχνική Υπηρεσία και δεν έχει καμία ανάγκη το ΤΕΕ όπως και ότι είναι Πρόεδρος των 15 ή 16 ψήφων, αν θυμόμαστε καλά.

Κάτι που σίγουρα δεν του δίδει το πολιτικό κύρος που νομίζει ότι έχει, οπότε η ατάκα ότι κάνει μόνο …”για δήμαρχος Βαρδιάνων” ομολογουμένως έχει σκορπίσει το γέλιο σε όσους ασχολούνται με την τοπική πολιτική σκηνή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις