Ν. Ανουσάκης: Προχωρούν οι διαγωνισμοί της ΔΕΥΑΚ ας μην παραπληροφορούν…

Στις 18/11/2014 θα λάβουν χώρα οι διαγωνισμοί για τα καύσιμα της ΔΕΥΑΚ και για την προμήθεια γάλακτος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ. Είναι δεδομένο ότι η ΔΕΥΑΚ από τη φύση και το αντικείμενο των εργασιών της είναι υποχρεωμένη σε πολλές περιπτώσεις να κινείται με κατεπείγουσες διαδικασίες με αποφάσεις του Προέδρου και του Διευθυντή της, κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Μιχαλάτος ως πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, πλην όμως είναι ξεκάθαρο και με βάσει τις δημόσιες δηλώσεις του νυν Πρoέδρου της ΔΕΥΑΚ Ανουσάκη Νίκου ότι όπου είναι εφικτό θα γίνονται διαγωνισμοί όπως ακριβώς γίνεται στις δύο ανωτέρω περιπτώσεις.

Επομένως καλό θα ήταν ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και η ιστοσελίδα της επιρροής του («inkefalonia.gr») να μην προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις και να μην παραπληροφορούν τους δημότες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις