Αναχώρησε η Κανονιοφόρος “ΚΑΣΟΣ” του Π.Ν. λόγω καιρού-Τιμήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού από τον Πλωτάρχη

Απέπλευσε σήμερα το πρωί η Κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού “ΚΑΣΟΣ” που βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Αργοστόλι στα πλαίσια άσκησης και επιτήρησης των Ιονίων Νησιών, λόγω επιδείνωσης του καιρού.

Έτσι ακυρώθηκε όπως είναι φυσικό και η προγραμματισμένη επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους του πολεμικού πλοίου, καταφέραμε όμως να εξασφαλίσουμε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Ευάγγελου Κεκάτου, που θέλησε να αποχαιρετίσει τον Πλωτάρχη κ. Νασσόπουλο και το πλήρωμα του σκάφους και να τους ευχαριστήσει για άλλη μία φορά για την παρουσία τους στο νησί μας.

Ο Πλωτάρχης έδωσε δώρισε μία αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του πλοίου στον κ. Κεκάτο σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού για την εγκάρδια υποδοχή που του έγινε χθες το πρωί στο Δημαρχείο.

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του κ. Κεκάτου και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τιμή που μας έκανε να τις παραχωρήσει στο portoni.gr.

kek-capnt
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις