Νέα Πνοή: Δεν θα συμμετέχουμε σε μία συνεδρίαση παρωδία

ΠΡΟΣ: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Μετά τη διάλυση του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, με παράνομο και ανήθικο τρόπο, ο κύριος Μιχαλάτος μας καλεί να συμμετάσχουμε σε μια συνεδρίαση παρωδία με θέμα, «Ενημερώσεις Πρόεδρου».

Δεν θα συμμετέχουμε κύριε Πρόεδρε, διότι είστε εκτός θέματος.

Έπρεπε, εντός δεκαπέντε ημερών από τη διάλυση του Δ.Σ., να είχε γίνει συνεδρίαση για ορισμό Διοικούσας Επιτροπής, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας, κάτι που έχουμε ξεχάσει να κάνουμε εδώ και πολλές συνεδριάσεις, εάν το έχουμε κάνει και ποτέ.

Γι αυτό κύριε Πρόεδρε, όταν φέρετε κάποιο σοβαρό θέμα προς συζήτηση, όπως οι ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό ή τα κόκκινα δάνεια, τότε θα είμαστε εκεί.
Σήμερα ας πάρουμε απουσία !!!!

Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις