Θετικά τα μηνύματα από την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου για τη νέα χρονιά

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος όπου είχε σημαντικές συναντήσεις και συσκέψεις εργασίας με διεθνείς παράγοντες του τουρισμού που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά.

Στην έκθεση συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πρόεδρο των Ξενοδόχων Σπύρο Γαλιατσάτο αλλά και τον τουριστικό πράκτορα Κίμωνα Γασπαράτο, τα μηνύματα είναι πολύ θετικά για του χρόνου όπως μας είπε και ίδιος μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου ειδικότερα.

Στο Λονδίνο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Πρέσβειρα του Παναμά Ana Irene Delgado και συζήτησαν θέματα που αφορούν τρόπους και τομείς πάνω στους οποίους  θα μπορέσει να υπάρξει μία συνεχή συνεργασία ανάμεσα στον Παναμά και την Κεφαλονιά.

Σήμερα ο κ. Κεκάτος επιστρέφει στην Κεφαλονιά ικανοποιημένος και αισιόδοξος για το μέλλον του νησιού μας τουριστικά που θα συμβάλει στην οικονομική αναβάθμιση γενικότερα.

kekatoslondon london keklondon
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις