Εκλογή Σταύρου Σπαθή στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπόρων Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΜΠΟΡΩΝ  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «  Η ΚΡΑΝΗ  »

 Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 01/02-11-2014 Γενική εκλογό-απολογιστική συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος  (ΟΕΣΠ&ΝΕ). Πραγματοποιήθηκαν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας , για αντιπροσώπους στην ΕΣΕΕ και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Από τον σύλλογο μας εκλέχθηκε  στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣΠ&ΝΕ ο ΣΠΑΘΗΣ  Σταύρος και αντιπρόσωποι στην ΕΣΕΕ οι : ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κυριάκος, ΚΑΜΠΑΝΟΣ Χρήστος και ο ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος.  Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκε ο ΒΛΑΧΟΣ Σωτήριος. Στις εκλογές συμμετείχε  και ο αντιπρόσωπος μας στην ΟΕΣΠ&ΝΕ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ Μαρίνος.

Ευχαριστούμε όλους τους αντιπροσώπους των εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν θέση τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΣΠ&ΝΕ όσο και στην ΕΣΕΕ.  Και από τις νέες αυτές θέσεις στα παραπάνω κεντρικά συνδικαλιστικά όργανα, θα συνεχίσουμε των αγώνα   για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο .                                                                                     

                                                                         

   Αργοστόλι 03/11/2014

  Ο  πρόεδρος                                                         Η γραμματέας

   ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος                                          ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις