Νέα εποχή στις σχέσεις Δήμου-ΔΕΥΑΚ

Μία νέα εποχή εγκαινιάζεται στη σχέση του Δήμου Κεφαλονιάς με τα νομικά του πρόσωπα καθώς πλέον η Δημοτική Αρχή γίνεται ενιαία και όλα τα θεσμικά πολιτικά πρόσωπα συνεργάζονται άψογα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ΔΕΥΑΚ όπου από την πρώτη στιγμή ο νέος της πρόεδρος Νίκος Ανουσάκης ξεκαθάρισε ότι “πλέον αυτή δεν θα είναι ούτε ανεξάρτητο καπετανάτο ούτε και αυτονόμη περιοχή”, αλλά αντίθετα θα είναι ένα ζωντανό κύτταρο που θα υπάγεται στον Δήμο Κεφαλονιάς, όπως είναι αυτονόητο.

Η νέα αυτή τακτική ήδη έχει αποδόσει καρπούς καθώς βλέπουμε μία πολύ δυναμική παρουσία της ΔΕΥΑΚ τόσο στο Αργοστόλι όσο στο Ληξούρι στην οποία πρωταγωνιστούν ο Διονύσης Λυκούδης και ο Νίκος Ανουσάκης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις