Στον 62ο ετήσιο χορό των Ομογενών του Καναδά βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Στο Μόντρεαλ βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος όπου μετά από πρόσκληση συμμετείχε στον 62ο ετήσιο χορό του Συλλόγου Κεφαλλήνων Καναδά “Αίνος”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων “Αίνος” κ. Απόστολος Αγγούριας ,ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων, κ. Γιάννης Χιόνης και η Αντιδήμαρχος της περιοχής του Μόντρεαλ. Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση πολιτιστικών χορευτικών σχημάτων, με την βραδιά να κυλάει ευχάριστα με πολύ χορό και κέφι. Ο Αντιδήμαρχος κ. Κεκάτος πρόσφερε τιμητικές πλακέτες εκ μέρους του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και τους ευχαρίστησε για την συνεχή προσφορά τους στο νησί.

Σήμερα το πρωϊ ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού παρακολούθησε τον εκκλησιασμό ενώ αμέσως μετά είχε συνάντηση με τους απόδημους για θέματα που αφορούν την Κεφαλονιά. Αυτή τη στιγμή πετάει για Λονδίνο όπου θα παραβρεθεί στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού.

Περισσότερες φωτό αλλά και βίντεο στο https://www.facebook.com/apostolos.agourias

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις