Συνάντηση με το ΠΑΜΕ είχε ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ είχε χθες το απόγευμα στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για την προστασία των ανέργων.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Ν. Πανδή και ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα, δικτύων και διεθνών σχέσεων Γ. Φοντάνας.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν από τον περιφερειάρχη να διεκδικήσει για λογαριασμό των ανέργων όλης της περιφέρειας μειωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 30% και να μην επιτρέπεται η διακοπή στην ηλεκτροδότηση ή στην ύδρευση σε όσους δεν εργάζονται.
Επίσης ζητήθηκε η περιφέρεια να απαιτήσει όλοι οι άνεργοι της ΠΙΝ να ενταχθούν σε πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων από το κράτος και να απαιτηθεί από τον ΟΑΕΔ να καταβάλλεται επίδομα ανεργίας σε όλους.
Ο περιφερειάρχης συμφώνησε με τα ζητήματα που έθεσε η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισημαίνοντας ότι στις προτεραιότητες της νέας περιφερειακής αρχής είναι η στήριξη των ανέργων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις