Ο Διονύσης Λυκούδης απαντάει στο δημοσίευμα για την ανάπλαση της πλατείας Βαλλιάνου

Σε σχέση με ανώνυμο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί σε τοπική ιστοσελίδα και το οποίο αναφέρει ότι δεν πρόκειται να γίνουν τα έργα της ανάπλασης της πλατείας Αργοστολίου και της διαμόρφωσης της παραλιακής από την γέφυρα μέχρι την λαχαναγορά, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Διονύσης Λυκούδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Εμείς προχωράμε μπροστά. Δεν ασχολούμαστε με ανθρώπους παρανοικούς, κομπλεξικούς και πολιτικούς που κρυπτόμενοι πίσω από το ψευδώνυμο του “Δημότη” επενδύουν στην μιζέρια και στην απραξία. Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω στο δημοσίευμα αυτό είναι “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”. Δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο και η Δημοτική Αρχή δεν θα ασχοληθεί μαζί τους. Τους αφήνει στην δίνη της μοναξιάς τους και στα συμπλέγματα που τους έχει δημιουργήσει η βαριά εκλογική ήττα που υπέστησαν πρόσφατα. Η πορεία για το νέο Αργοστόλι έχει ξεκινήσει και κανένας “πικραμένος των εκλογών” ή ανώνυμος επιστολογράφος δεν μπορεί να την σταματήσει”.

Ρεπορτάζ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις