Ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες στην Κεφαλονια

Άλλη μία σπουδαία προσωπικότητα βρέθηκε στο νησί μας φιλοξενούμενος του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπολέων Μαραβέγια, ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και νυν Συντονιστή κατά της διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε.

Ο κ.Τέντε συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Ναπολέων Μαραβέγια και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Πολίτη, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τον αντιδήμαρχο Αργοστολίου Διονύση Λυκούδη και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο πάνω στο σημαντικό ζήτημα της καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας.

Ο κ. Τέντε εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο του ΤΕΙ και δήλωσε γοητευμένος από την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες, το βράδυ έδωσε ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος στους φοιτητές του ΤΕΙ Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σχετικά με το ρόλο της δημοσιογραφίας στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Τέντε σαν ένδειξη σεβασμού και εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Τέντε αλλά και σαν ελάχιστη αναγνώριση του πολύ σημαντικού έργου που προσφέρει στην κοινωνία μας.

tende tende2 tende3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις