Μεγάλο το ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά στο Συνέδριο Παραδοσιακών Οικισμών στην Ιταλία

Πρόσφατα ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Cisternino – Puglia όπου συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για τους Ομορφότερους Παραδοσιακούς Οικισμούς στην Μεσόγειο.

Το Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτος όπου παρουσίασε το πανέμορφο και ειδυλλιακό χωριό της Άσσου και όπως ήταν φυσικό απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την μεριά των παρεβρισκομένων πράγμα συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην προβολή της Κεφαλονιάς μέσα και από την παρουσίαση των πανέμορφων χωριών που διαθέτει όλο το νησί.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού είχε την ευκαιρία να κάνει επαφές και με άλλες χώρες όπως την Τουρκία και με την Μάλτα, οι εκπρόσωποι του νησιού, μάλιστα εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για συνεργασία και γνωριμία ενώ προσκάλεσαν τον κ. Κεκάτο για μία επίσκεψη στο νησί Μάλτας και περαιτέρω επαφές με τις αρχές του τόπου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις