Η Κεφαλονιά στο 18ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητισμού

Για πρώτη φορά η Κεφαλονιά εκπροσωπήθηκε μέσω της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και του Αντιπροέδρου της κ. Κατσιβέλη Γεώργιου στο 18ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητισμού με θέμα: «Η ιστορία του Αθλητισμού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» με διοργανωτή την European Committee for Sports History.
H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με τον καθηγητή Φυσικής αγωγής κ. Μωραΐτη Γεράσιμο παρουσίασαν εργασία που αφορούσε την Κεφαλονιά με τίτλο «Αθλητικά γεγονότα Κεφαλονιάς 1953-2013».
Οι σύνεδροι έδειξαν το ενδιαφέρον τους με ερωτήσεις που εξέφρασαν και αφορούσαν κυρίως την επίδραση του Αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο σε συνάφεια με τους σεισμούς.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

kedike6 kedike7
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις