Δυνατά μπήκε στη μάχη το νέο δίδυμο της ΔΕΥΑΚ

“Φουριόζο” έχει μπει στην μάχη το δίδυμο της ηγεσίας της ΔΕΥΑΚ Ν. Ανουσάκης και Γιάννης Λυκούδης…Σήμερα στο Ληξούρι επικρατούσε “οργασμός” από τα έργα της ΔΕΥΑΚ στους αγωγούς των ομβρίων της πόλης.

Θα θυμάστε ότι είχε έρθει η ΕΥΔΑΠ που με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά της εντόπισε τις ζημιές και τώρα η ΔΕΥΑΚ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες ώστε το δίκτυο του Ληξουρίου να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον κανένα πρόβλημα.

Πάντα βέβαια σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Αλέξη Μοσχονά, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ και της Διαδημοτικής αλλά και δημοτικό σύμβουλο Παλικής Γ. Κατσιβέλη, τον Αντιδήμαρχο έργων Δ. Λυκούδη που πάντα δείχνει ενδιαφέρον για την ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της δημοτικής αρχής στην περιοχή.

Ρεπορτάζ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

deya deyak1555 deyak2222 deyak3333 deyak4444 deyak5555
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις