ΠΑΜΕ: ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ, στο Σύνταγμα

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ
στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ, στο Σύνταγμα, 12 μμ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ- ΙΘΑΚΗΣ

Πάνω από 600 συνδικαλιστικές οργανώσεις, πάνω από 20 σωματεία στην δημόσια υγεία και πρόνοια έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο 1η Νοέμβρη 2014! Μαχητικά αγωνιστικά, οργανώνουμε τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των εργαζομένων στη δημόσια υγεία και πρόνοια.
Καλούμε τα ΔΣ να συνεδριάσουν άμεσα και να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής. Καλούμε τη σύγκλιση γενικών συνελεύσεων, με συγκέντρωση υπογραφών, εκεί όπου τα ΔΣ των σωματείων αρνούνται να τις συγκαλέσουν. Συζητάμε συνάδελφο τον συνάδελφο. Τμήμα το τμήμα.
Παίρνουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες, για να γίνουν μαζικές προσλήψεις εργαζομένων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για να καταργηθεί η πενταετή θητεία των γιατρών και να μονιμοποιηθούν όλοι χωρίς προαπαιτούμενα και αξιολογήσεις! Να καλυφθούν οι μισθολογικές μας απώλειες! Να ενταχθούμε στα ΒΑΕ! Να παρθούν μέτρα υγείας και ασφάλειας. Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα,(Μισθοί, εφημερίες υπερωρίες νυκτερινά, αργίες).Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών! Να σταματήσουμε τις αξιολογήσεις και να καταργηθεί η σχετική νομοθεσία! Να παρθούν μέτρα προστασίας για τους άνεργους υγειονομικούς!
Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής! Σμίγουμε τη φωνή μας με τη φωνή της τάξης μας. Με τη φωνή του λαού! Δεν υπάρχουν λύσεις χωρίς εμάς για μας! Τώρα να ακουστεί η δική μας η φωνή! Μέχρι εδώ και μη παρέκει!
Δεν ανεχόμαστε την επιχειρηματική δράση στην υγεία, που αλέθει κάθε δικαίωμά μας, την υγεία του λαού! Αγωνιζόμαστε για την κατάργησή της! Δεν ανεχόμαστε τα νοσοκομεία να είναι ΑΕ, τα θεραπευτήρια αποθήκες ψυχών! Η πρόνοια επαιτεία! Αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγεία – Πρόνοιας, που να υπηρετεί το λαό και όχι το κεφάλαιο!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις