Διονύσης Λυκούδης: Σύντομα θα γίνει η πολεοδόμηση της Λάσσης

Ένα πρόβλημα που βασάνιζε για χρόνια τους επιχειρηματίες της περιοχής της Λάσσης με τις γνωστές σε όλους επιπτώσεις, αφού παρόλο που η περιοχή είναι καθαρά τουριστική, εδώ και χρόνια, οι επαγγελματίες δεν μπορούσαν να εξασκήσουν νόμιμα τις εμπορικές τους δραστηριότητες επιτέλους λύθηκε.

 Η τωρινή Δημοτική Αρχή έβαλε τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό καθώς οι σωστές και δυναμικές κινήσεις που έγιναν τόσο από τον  Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση όσο και από τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, Διονύση Λυκούδη έφεραν επιτέλους αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου στο διαδικτυακό κανάλι 7tv και στην δημοσιογράφο Γιάννα Κουλουμπή αναφέρει σχετικά μεταξύ άλλων: Αυτή η Δημοτική Αρχή μπορεί να αισθάνεται περήφανη για άλλη μία φορά γιατί ένα χρονίζων πρόβλημα που ταλάνιζε τη Λάσσης και κατ επέκταση του Αργοστολίου, λύθηκε οριστικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία εγκρίνεται η τροποποίηση της μελέτης που έκανε η Δημοτική Αρχή αναφορικά με τη Λάσση”. Και συνέχισε ο κ. Λυκούδης: Η Λάσση ήταν ένας οικονομικός θύλακας του νησιού όπου ουσιαστικά απαγορευόταν οι εμπορικές δραστηριότητες με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες του νησιού μας να σέρνονται συχνά πυκνά στα δικαστήρια σιδηροδέσμιοι γιατί δεν έκαναν τίποτα άλλο από τη δουλειά τους. Πολύ σύντομα θα έχουμε  μία, όχι άναρχα, πολεοδόμηση της Λάσσης που θα τιμάει την Κεφαλονιά, θα τιμάει τον τουριστικό θύλακα της Λάσσης και θα τιμάει τον τουρισμό μας”.

Αμέσως μετά ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε και σε ένα άλλο ένα σημαντικό έργο ξεκινάει για την πόλη του Αργοστολίου, έργο που θα σημάνει ριζικές αλλαγές για το Αργοστόλι και τους Αργοστολιώτες και δεν είναι άλλο από την ανακατασκευή του χώρου της παραλιακής ζώνης, με τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοϊδης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις