Έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΠ. Στη συνεδρίαση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων ήταν η συγκρότηση σε σώμα και ψηφίστηκαν απ’ όλα τα μέλη ομόφωνα.

Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση ο νέος πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Γάκης καλωσόρισε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και είπε ότι είναι τιμή του που προεδρεύει στο σώμα και τους ευχήθηκε καλή αρχή. Τόνισε ότι όλοι οφείλουν να έχουν το δικό τους ρόλο στο συμβούλιο και ο καθένας να προσφέρει τη δικιά του βοήθεια.

Στη συνέχεια είπε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά του που στη συνεδρίαση παρευρίσκεται ο πρώην πρόεδρος κ Διονύσης Κοκόσης ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο δούλεψε σωστά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και επεσήμανε ότι ο ΟΚΑΠ θα πάει ακόμα καλύτερα γιατί ο νέος πρόεδρος είναι αξιόλογος.
Ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ Σολωμός Σπυρονικόλας από τη πλευρά του συμφώνησε με τον πρόεδρο και ανέφερε ότι με την βοήθεια όλων των μελών θα τα καταφέρουμε, τονίζοντας ότι το συμβούλιο αυτό δεν είναι συμβούλιο αντιπαράθεσης και όλοι μαζί θα δουλέψουμε συλλογικά.

okap1 okap33 okap111 okap222
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις