Δήμος Κεφαλονιάς: Ανακοίνωση για τις ζημιές στους κοινόχρηστους χώρους

Κατόπιν προβλημάτων που εντοπίστηκαν σε ολόκληρο το δημοτικό οδικό δίκτυο του νησιού μας, ενημερώνουμε όλους τους αρμόδιους φορείς καθώς και τους πολίτες για τα παρακάτω:
Όσοι ιδιώτες προκειμένου να συνδεθούν με τα κοινωφελή δίκτυα (ύδρευση, αποχέτευση και ΔΕΗ) προκαλούν ζημιές σε χώρους όπως δρόμοι, πεζοδρόμια, είναι υποχρεωμένοι ότι φθορές προκαλούν να τις αποκαθιστούν πλήρως και σύμφωνα με ότι ορίζει η νομοθεσία περί καλής εκτέλεσης έργων.
Σε αντίθετη περίπτωση θα υπόκεινται σε όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία για καταστροφή δημόσιας περιουσίας και πρόκληση ατυχήματος, τις οποίες προτίθεται ο Δήμος να επιβάλλει από τώρα στο εξής.
Επομένως καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμορφωθούν σύμφωνα με τα ανωτέρω.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις