Συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Στη συνεδρίαση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αναλύθηκαν από όλα τα μέλη και μετά από διαλογική συζήτηση ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Κλείνοντας, τελευταίο συζητήθηκε το θέμα των νεκροταφείων το οποίο είναι θρησκευτικό, πολιτιστικό και ηθικό σύμφωνα με τον πρόεδρο και αντιδήμαρχο Σπυρίδων Ματιάτο. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε ότι θα πρέπει σύντομα να εγκριθεί ο κανονισμός λειτουργίας ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση σε όλα τα νεκροταφεία του νησιού.

Ρεπορτάζ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

zois11 zois22
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις