Παρουσία του Δήμου Κεφαλονιάς στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου

Η Περιφέρειά μας θα συμμετάσχει και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM 2014 (World Travel Market), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3-6 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL (Docklands) του Λονδίνου.

Ήδη γίνονται οι προετοιμασίες τόσο για την άρτια οργάνωση της έκθεσης όσο και για τις επαφές με δημοσιογράφους, tour operators και άλλους παράγοντες.

Στην έκθεση θα παραβρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Τουριστικής Προβολής, κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Κέρκυρας, κ. Γιώργος Παπαβλασόπουλος και πάρα πολλοί άλλοι επαγγελματίες του κλάδου από τα νησιά μας (τουριστικοί πράκτορες, καταλύματα κλπ.).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις