Μεγάλη η αγάπη και η εκτίμηση που έχουν οι Ιταλοί για την Κεφαλονιά

“Cefalonia Forever” φαίνεται να είναι το νέο σύνθημα που προωθούν οι Ιταλοί επισκέπτες του νησιού μας, απόδειξη ότι οι προσπάθειες που γίνονται από την μεριά της Δημοτικής Αρχής πιάνουν τόπο με το φαν κλαμπ που έχει δημιουργηθεί από τους Ιταλούς που έρχονται κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά να έχει φτάσει τα 5000 μέλη.

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Mario Pericolini που προσφέρει εθελοντική βοήθεια όπου χρειάζεται, ενώ τύπωσε και τα συγκεκριμένα μπλουζάκια, μαζί με τον κ. Μεσσάρη παρέδωσαν στον κ. Παρίση μία από τις μπλούζες που γράφει “Cefalonia Forever” (Κεφαλονιά για πάντα), τέτοια είναι η αγάπη και η εκτίμηση που έχουν για την Κεφαλονιά οι γείτονές μας. Ο κ. Μεσσάρης τόνισε ότι ένα από τα μέλη του Συλλόγου έχει κάνει τατουάζ την Κεφαλονιά στο πλευρό του με την επιγραφή “Ήρθα σαν ξένος και μου φέρθηκες σαν παιδί σου”.

Ενθαρρυντικό για τον τουρισμό είναι το γεγονός ότι παρόλο που είναι Οκτώβριος οι Ιταλοί επισκέπτες συνεχίζουν να επιλέγουν την Κεφαλονιά για τις διακοπές τους.

 

1-DSC05378 1-DSC05380
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις