Ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του προστάτη της Αγ. Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19.10.2014), στην Κεντρική Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), ενημερωτική εκδήλωση για την οδική ασφάλεια.

Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί συνέχεια των ενημερωτικών παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Κέρκυρας, οι οποίες είχαν ως στόχο να ενημερώσουν τους μαθητές, για την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων οδικής συμπεριφοράς.

Οι ενημερωτικές αυτές δράσεις έγιναν με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, το οποίο παρεχώρησε τον εξοπλισμό με τον οποίο επιτεύχθηκε η διαδραστική συμμετοχή των μαθητών, κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.

odiki5 odikiasfalia odiki4 asfalia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις