Συνάντηση με κλιμάκιο της ΠΕΔΙΝ

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων Αλέξανδρος Παρίσης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο με κλιμάκιο στελεχών της ΠΕΔΙΝ το οποίο αποτελούσαν: Η Μαρία Βουτσινά του Γραφείου Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του παραρτήματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο Γιώργος Κρεμμύδας υπεύθυνος του Γραφείου του Γραφείου Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης, η Γεωργία Λιβιτσάνου-Σαραντοπούλου Προισταμένη του Τμήματος Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης του τοπικού παραρτήματος Λευκάδος και ο Ανδρέας Ζαπάντης Προιστάμενος Τμήματος Ανάπτυξης και Προγραμματισμού.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση του νέου Προέδρου της ΠΕΔ Ιονίων Αλέξανδρου Παρίση πάνω στην οργάνωση, λειτουργία και τις δραστηριότητες προγραμμάτων και πρωτοβουλιών ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

dim555 dim333 dim222
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις