Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους με αποδοχές 1600 ευρώ

Καλημέρα σε όλους,

Ενημερώνω για το επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας 29-64 ετών με αποδοχές για τους καταρτιζομένους 1.600€ , για το οποίο ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ενημερώνει και συλλέγει τις αιτήσεις.

Όπως θα δείτε και στα συνημμένα έγγραφα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάρτας ανεργίας.

Το πρόγραμμα αφορά συνολικά τα επαγγέλματα της οικοδομής και επίσης τον κλάδο της ανακύκλωσης και τον κλάδο της πληροφορικής.

Είναι σημαντικό να ενημερωθούν οι άνεργοι των κατά τόπους δημοτικών ενοτήτων ώστε αν πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης και να λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 1600 €.

Οι αιτήσεις συμπληρώνονται στο γραφείο μου Β. Βανδώρου 8, στο Αργοστόλι και για πληροφορίες στα τηλέφωνα 26710-27758 και 6978554144

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Πρέντζας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις