Ο Εμπορικός Σύλλογος Η Κράνη διοργανώνει σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
« Η ΚΡΑΝΗ »

Συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η Κράνη» θα διοργανώσει σε συνεργασία με το ΚΑΕΛΕ Πατρών το διήμερο 22-23 Νοεμβρίου, σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας, για τις επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν στην Γ κατηγορία επικινδυνότητας, βάσει του ν.3850/2010.

Όπως όλοι γνωρίζετε η ύπαρξη Τεχνικού Ασφαλείας είναι επιβεβλημένη από τον νόμο όταν η επιχείρηση απασχολεί έστω και έναν υπάλληλο. Έχουν ενημερωθεί οι Λογιστές σας για το διαδικαστικό μέρος που αφορά τη συμμετοχή σας, μιας και στην ηλεκτρονική κατάθεση των καταστάσεων προσωπικού οφείλουν να αναγράφουν τον Τεχνικό Ασφαλείας της επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή σας διότι τα πρόστιμα από την επιθεώρηση εργασίας είναι «τσουχτερά» σε περίπτωση μη εφαρμογής του νόμου!!

Για τα μέλη του Συλλόγου μας το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου ανέρχεται στα 50 ?, ενώ για τα μη μέλη στα 70 ?. Το πρόγραμμα επιμόρφωσης θα διαρκέσει δύο ημέρες, με πέντε (5) ώρες ημερησίως παρακολούθηση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο Πρέντζα στα τηλέφωνα, 2671.27758 και 6978.554144.

Ο πρόεδρος                  Η γραμματέας
ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος    ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία
26710.26350
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις