Εισαγγελική παραγγελία για το Θεόφιλο Μιχαλάτο

Εισαγγελική παραγγελία εξεδόθη προκειμένου ο Θεόφιλος Μιχαλάτος να υποχρεωθεί να παραδώσει στους διαγραφέντες από το Δ.Σ. του Επιμελητήριου, όπως τουλάχιστον δημοσιεύθηκε σε κάποιες ιστοσελίδες.
Ειδικότερα και δεδομένου ότι οι Διονύσης Λυκούδης, Άγγελος Γαλάτη και οι υπόλοιποι που δημοσιεύθηκε ότι διαγράφηκαν από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου με πρωτοβουλία του Προέδρου Θεόφιλου Μιχαλάτου, δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση ή έγγραφο επί του θέματος, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας εξέδωσε παραγγελία με την οποία υποχρεώνει εντός 24 ωρών το Επιμελητήριο να παραδώσει στον Διονύση Λυκούδη και τους υπόλοιπους φερόμενους ως διαγραφέντες κάθε έγγραφο που σχετίζεται με την ανωτέρα διαδικασία, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προσφύγουν νομικά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις