ΑΣΚ: Πρεμιέρα για τους άνδρες στα Ροϊτικα – Διπλές μάχες για Εφήβους και Παίδες

Πρεμιέρα θα κάνει η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στα Ροίτικα, όπου στις 2 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ΕΑ Π.

Η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2’ ΕΣΚΑ-Η, που από φέτος επέστρεψε.

Διπλές μάχες περιμένουν τους Εφήβους και τους Παίδες του ΑΣΚ μέσα στο Σαββατοκύριακο .

Οι Έφηβοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. στο Αέθλιον το Στρούσι, ενώ την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα αναμετρηθούν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» κόντρα στην ομάδα της Ζακύνθου στις 3 μ.μ. για την 2η και 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η.

Οι Παίδες από την πλευρά τους θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Αέθλιον τον Ηρακλή Πύργου (12μ.μ.), ενώ την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στη 1μ.μ. τα πιτσιρίκια του Μάκη Μαρκάτου θα υποδεχθούν την ομάδα της Ζακύνθου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια και των τριών αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις